2012. március 8., csütörtök

Titi neve napja

Nálunk ez inkább Zoltán nap mint nőnap.


Rohanás volt egész nap: Ovi - Babatorna - Könyvelő - Titi munkahelye - Itthon ebéd - Ovi - Uszi - Vacsi
Ez lett volna a mai programom, ahová valahogyan be kellett volna sűríteni valamiféle ajándékbeszerzést, mert hogy az eddig nem sikerült, ami ötletem volt, arról hagytam magam lebeszélni.
Könyvelőtől hazafelé jövet még mindig nem sikerült semmit beszerezni, ekkor ötlöttem ki, hogy elküldöm Titit úszni a Bulcsúval, én meg közben sütök valami villámtortát. Szerencsére kedve is volt elmenni. Bár az az érzésem hogy valamicskét megsejthetett a tervemből, de nem árulta el :)
Valami  csoda folytán kész is lett, sőt még az asztalon is varázsoltam valamiféle rendet, hogy szegény torta valamennyire feltűnő jelenség legyen, mert amúgy ránézésre eléggé jellegtelen egy darab.


Nem kifejezetten ünnepre való, viszont van azért egy pár előnye. Először is - ami miatt elnyerte az elkészülés jogát - nagyon egyszerű és gyorsan készen van. Másrészt nagyon finom - ez a tipikus "ronda de finom" esete. Harmadrészt, a már éppen csak használható tojásfehérjéimet kívánta. Meg is kapta.

A kicsik már nagyon várták haza Apát:



Szegény Bulcsú már nagyon fáradt volt (pedig nem nagyon szokott)


De azért igyekezett jó képet vágni a "bulihoz"


És valami csoda folytán (több éve nem fordult elő) Sikerült összehoznunk valahogy egy családi fotót. A tökéletestől eléggé messze van, de legalább van.


Boldog Névnapot Apa!!!
Botond, Boróka, Bulcsú, Anya

1 megjegyzés: