2012. április 25., szerda

Mostanság....

nincs ihletem. Sok minden foglalkoztat, sokfelé olvasgatok, írogatok megjegyzéseket, de valahogy saját ötlettel nem tudok előállni. Igyekszem tanulni. Az utolsó sulis hét eléggé kivette az energiáimat, az átlagos órákon kívül besuvasztottunk 6 vizsgát is. Úgy érzem mind sikerült, de eredményeket még nem nagyon tudok. A neheze még hátravan, pár nyalánkság vár még rám a vizsgaidőszak alatt. Lehet ez az oka annak, hogy nem úgy jönnek ki a gondolatok a fejemből, ahogy szeretném. Képtelen vagyok megfogalmazni az érzéseimet, gondolataimat, pedig általában azért szokott ez menni, persze csak úgy amatőr szinten. De most nem megy úgy sem. És csak remélni tudom, hogy nem bántottam meg senkit, nem vesztettem barátokat.

Az is furcsa nekem, hogy viszonylag sokat írok a családról. Pedig alapvetően nem erre szántam a blogot, hanem elsősorban a kézimunkáimnak, illetve a fejemből kipattanó gondolatoknak. A család azonban nagyon megörült a sok fénykép, infó meg ilyesmi lehetőségének, és én örömmel írok magunkról, fényképezgetek, meg minden, és lássuk be (na nem mintha ez baj lenne), a fejemben is ez élvez prioritást. Ráadásul közben rájöttem, hogy ez nekem is milyen jó. Régóta akartam csinálni egy digitális naplót a fontosabb eseményekről, csak magunknak, azt hiszem ezt most kiváltottam a blogolással. Én magam is sokszor nézegetem vissza, miket írtam, arról nem is beszélve, hogy a legjobb képeket próbálom összeválogatni.
Azért ne búsuljanak a kézimunka szerelmesei sem, tervem van rengeteg :) Gyakorlatilag pár száz évre való. Remélem egyszer még erre is lesz több időm. Sőt, terveim szerint azért még lesznek idén is saját készítésű szépségek.

Titi csinált a gyerekekről pár képet. Azt próbálta megörökíteni, hogy milyen, mikor mérgesek, "csúnyán néznek". Hát..... remekül sikerültek, de még nem döntöttem el, merjem-e őket publikálni. Nagyon durvák :)
Lehet, hogy 10 év múlva kapnék értük a fejemre :) Még meggondolom.

Fájnak a fogaim. Nem tudom melyik. Reményeim szerint pénteken pontot teszünk az ügy végére. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy többször kell majd mennem, de legalább ne fájjanak. Na ettől sincs kirobbanóan jó kedvem.

3 megjegyzés:

  1. Azonnyombanderögtön ide azokat a képeket!!!!!
    (Nekem privátban is jó lesz:-))

    VálaszTörlés
  2. Dehogy veszítesz barátokat, én pl. csendben szurkolok Neked:-) Tudom, nem sokat segít, de akkor is:-))

    VálaszTörlés