2012. június 18., hétfő

Egy kirándulás képei

Utolsó két vizsgámra készülvén - ebből az utolsó nehéz és nagyon-nagyon sok - "lepasszoltam" a nagyokat pár napra. Szombaton Nagyival és a húgaimmal kirándulni voltak (erről vannak a képek), majd egy napot itthon töltöttek, vagyis inkább csak velünk, mert lementünk a Velencei tóra. Jelenleg pedig a Mamáékat boldogítják. Már azért egy kicsit hiányoznak. Az alábbi képekből ítélve azonban úgy tűnik, hogy ezt a helyzetet rajtunk (Titi és én) kívül nem sokan bánták.



A gyermekvasúton


"gyökérmászás"






És a várva várt libegőzés

"De azt a térképet, legnagyobb értéket, hej azt ne hagyd el!"

esernyő, napernyő, ülőke stb.

Pihi


Újabb lendület


Itt már fáradtak


És a végeredmény :)

Andi, Kati, köszi a képeket!

A Velencei tó tegnap nagyon jó volt! Mindhárom gyerek rögtön belement a vízbe, kb. 23 fokos lehetett. Bulcsú már igazi strandolós pancsolást rendezett, jó volt nézni, pláne, hogy egy gyerekkel kevesebb lógott rajtunk :) Azért Boróka is ügyes volt, leszámítva, hogy kiitta az egész tavat. Botond csendben tűrte a megpróbáltatásokat, szóval rosszul biztos nem érezte magát ő sem. Pláne, hogy szegény nagyon nehezen bírja a meleget, pont mint az apja :)

Ma, ha jól tudom maratoni játszóterezés és fagyizás volt a program.

Szóval nem unatkoznak. Azért már mindenkinek jobb lenne (de a legjobb nekem), ha vége lenne a vizsgaidőszakomnak. Jó esetben 27-én már az első szabadnapomat ünnepeljük, majd kitalálunk rá valami illendő programot :)

2 megjegyzés:

  1. Kitartás, már akkor nincs sok hátra, készen leszel a vizsgákkal.
    Kell is néha, hogy a gyerkőcök kicsit máshol is legyenek, Anya, Apa nélkül. Látszik, hogy jól is érzik magukat:-)

    VálaszTörlés
  2. Én is köszönöm a képeket!:-))

    VálaszTörlés