2012. június 4., hétfő

Vizsgák

Vizsgáim vannak egymás hegyén-hátán. Azért nem jelentkezem. Sőt, mától eggyel több van. Igazság szerint megérdemlem, nem is ezzel van a baj. A szakma alapja ez, tényleg muszáj lenne tudni, annak ellenére, hogy nem nagyon szeretnék pont ilyen területen (kórház, ÁNTSZ) dolgozni. DE a magyarázat az már nem annyira tetszett. Kedves Tanár Úr szerint ugyanis nekem otthon akár mennyi időm van tanulni, igazán kihasználhatnám, hogy ilyen előnnyel indulok a többiekhez képest. Na erre mondtam, hogy három kicsi van, és néha még dolgozni is járok (bár ebben a félévben nem fordult elő,ezt mondjuk nem mondtam), de nem hatotta meg, azt mondta: "akkor is, higgye el"
Nem baj, ilyen is kell, de azért egy kicsit elszomorít, hogy tényleg van néhány férfi, aki úgy gondolja, hogy az anyák csak otthon lopják a napot, ahelyett, hogy értelmes dolgokkal foglalkoznának.
Amúgy nem tudom, van-e gyereke, de ha van, akkor nem hiszem, hogy túl sokat volt otthon vele-velük annak idején. Anyunak volt egy elméletben jó ötlete. Nyomozzam ki hol lakik, és vigyem be neki a gyerekeimet 15 percre, csak hogy tudja is miről beszél :) Persze ezt meg nem csinálnám soha, de azért belegondolni vicces volt.
Na nem baj, 26-án próbálkozom újra, addigra meg tudom tanulni reményeim szerint rendesen. Előtte még van 3 másik is, szóval most megint csönd lesz itt egy ideig. Pedig van pár dolog, amiket majd meg akarok mutatni, bár már lehet, hogy nem fogom. Kit fog érdekelni pl. a bodza egy hónap múlva? :( Nem baj, sütöttem új kekszet is, majd azt megmutatom :) Csak győzzétek kivárni

2 megjegyzés:

  1. Esetleg beviheted a gyerekeket a köv. vizsgára!:-))

    VálaszTörlés
  2. Pedig mennyi ilyen férfi van :S Szerintem is elszomorító...:(

    VálaszTörlés