2012. május 5., szombat

Bulcsú

Szegénykémnek hónapok óta nagyon sokat fájt a füle. Sokszor voltunk dokinál, kapott sokféle fülcseppet, egyszer-egyszer még antibiotikumot is. Időnként teljesen ok nélkül lázas volt egy-egy napra, meg ilyesmi. Mostanság már arra is panaszkodott, hogy néha rosszul hall, ezt én is észrevettem, csak nehéz eldönteni, mikor csinálja direkt. Közben persze tünetmentes időszakokban, gondolván hogy meggyógyult, éltük az életünket, ovi, uszi, séta, kert, miegymás.
Három napja szintén lázas volt éjszaka, reggelre megint fájt a füle is. Másnap el akartam vinni dokihoz, már azzal a kérdéssel készülve, hogy nem kéne-e a dolgot szakorvosnak is megmutatni, főleg, hogy Titinek és nekem is voltak hasonló problémáink gyerekkorunkban. Doki szabin, úgyhogy én még aznap elvittem Bulcsút a szakrendelőbe. És bár épp nem fájt a füle, a doki azt mondta, hogy most is nagyon csúnyán be van gyulladva. Rögtön elküldött audiológiára, ahol kiderült, hogy tényleg nagyon rosszul hall. Megint megvizsgálták, azt mondták minél előbb meg kell műteni. Szóval 14-én megyünk a kórházba, 15-én pedig kiveszik az orrmanduláját és felszúrják mindkét fülét.
Ő ezt egyelőre egy jó bulinak tartja, hiába mondom én az ellenkezőjét. Nem baj végül is, én elmondtam, mire számíthat, nem buta gyerek, gondolom megértette, nem akarom tovább riogatni. Remélem azért nem maradnak benne majd nagyon rossz élmények. Eddig jól viselte az orvosi dolgokat, soha nem sírt oltásnál sem. Na majd meglátjuk, hétfőn kezdjük a sort vérvétellel, szerintem az még jól fog menni.


3 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom, mielőbbi gyógyulást.
    Biztos vigyáznak Rá, hogy ne legyen rossz emléke erről az időről, a kórházban.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem se riogasd tovább.
    Nagyon is megértette s pont azért reagál így. Ez az Ő védekező mechanizmusa.
    Biztosan bátor kisfiú lesz. De utána hatalmas adag fagyi jár ám neki -mégha ez az orrmandula is.

    VálaszTörlés
  3. Mindkettőtöknek köszönöm a bátorítást. Sajnos a kórházban nem teljesen bízom.

    VálaszTörlés