2013. szeptember 13., péntek

Az a fránya...

Ma hajnalban, hatkor, már hazaérve a pékségből, feltettem egy adag kávét. Csak épp a vizet felejtettem ki belőle. Jól le is égett, azóta olyan szag terjeng a házban, mintha hat éve elszívnék itt bent egy doboz cigit naponta. Borzalom :(
Pedig ma már többször kiszellőztettem, több órát voltak nyitva az ablakok. Remélem megszabadulunk szép lassan ettől a szagtól mert iszonyúan zavar, a konyhába ha lehet, be sem megyek. De hát ugye egy légtér szinte minden.
Szóval most nem ott olvasgatom a kissámlin ülve a könyvemet.
Ja, és itt egész nap szinte sütött a napocska, szép idő volt, csak pont akkor nem, amikor az oviból jöttünk hazafelé bicajjal. Az utolsó 500 méteren jól megáztunk. És ez idén nem először fordult elő. Mit ne mondjak, nem leányálom három gyerekkel normális időben sem bicajozni, de így meg aztán pláne. A Bulcsú amúgy élvezte, azért nem akart sietni, Boróka meg amúgy is sokkal lassabb. Mindenesetre vicces, hogy nagyon sietünk, és kb mindezt 5 km/h-val :)

4 megjegyzés:

  1. Na de min bicajozol?:)
    A tied 6-7-8 éve a garázsunk mennyezetéről lóg lefele.

    VálaszTörlés
  2. Hát a Titién :)
    Nagyon örül neki, gondolhatod :)
    Nagyon el kellene már azt hoznom onnan, tudom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félre ne érts, lóg a plafonon, hirtelen felindulásból ne indulj el érte, a fiúk nélkül lese tudjuk szedni. Alig 4 m magasan van szegényke.
      Baromira nem zavar.:)
      Legfeljebb, hogy a Botondot nem fogom megismerni, csak kizárásos alapon.

      Törlés
  3. Azt hittem nálam ez új, hogy a kissámlin olvasok a konyhában :) :) :)
    De ezek szerint mégsem :)

    VálaszTörlés