2012. szeptember 21., péntek

Képek Erdélyből






Egyetlen kirándulós napunkon a Bódi tónál jártunk.



Persze, hogy körbesétáltuk.

Én még libegőztem is - gyönyörű volt, maradandó élmény.

Na mit néznek a fiúk?

Hát a rögtönzött színházi előadást :)

A koncert Szilágycseh sporttelepén volt. (előző nap volt két másik is)

Közben a nagyok remekül elfoglalják magukat :)




2012. szeptember 20., csütörtök

Életjel

Nem ragadtunk Erdélyben - vagy ilyesmi. Mondjuk még egy pár nap jó lett volna, de igazából négy nappal indulás után már meg is érkeztünk haza. Sajnos. Nagyon jól éreztük magunkat, de mivel munkás volt egy kicsit, nem igazán pihentető, jó lett volna még pár nap, hogy lazább legyen. Azért egy-két dolgot meg tudtunk nézni. Én reméltem, hogy készül rólunk vállalható felvétel, hát nem így lett sajnos, bár még várunk egy verziót, majd  meglátjuk. A képek még mindig a fényképezőgépen vannak, de igyekszem összeszedni magam, és egy párat majd megmutogatok.
Ami miatt nem írtam, az eléggé összetett. Először is, szeptember van, annak minden nyűgjével együtt. Visszarázódni a koránkelésbe, Bulcsúval mindennap megküzdeni az oviba menés miatt, Borókával egyelőre úgy néz ki a hazajövetel miatt. Minden délutánra jut valamilyen különóra is. Amíg bírjuk, majd meglátjuk. Másodszor, előbb autóeladásban voltunk érdekeltek, el is adtuk mindkettőt, majd autóvételben. "Sajna" autót nem igazán találtunk ízlésünknek és pénztárcánknak egyaránt megfelelőt, Találtunk viszont egy UFO-t, meg is vettük. Külön tanfolyam kell hozzá, most épp arra "járunk".
Harmadszor, elhatároztam, hogy rendbe rakom a napirendemet. 10 körül fekszem, 6 körül kelek (többé kevésbé), viszont az apró cseprő dolgaimnak (blogolás, kézimunka, zene) így még nem igazán találtam helyet a napomban. Remélem idővel minden kialakul. Negyedszer, tornázom. Csak itthon. Néha úszom, amikor a gyerekek is.
Részletek később. Ígérem :)
Mondjuk elsejétől suli is van...